Stall Golden Soldier

Nyheter

 

07.11.13

Sommeren har vært flott her hos oss. Hestene har kost seg på beitet i 3 mnd. (juni-august).

Det har også kommet to nye hester på stallen, den ene er en araber på 3 år, Pershan, som eies av oss. Og den andre er en fjording på 5 år, Hugo, som eies av Stine Berget, som leier stall plass av oss.

 

Hachi har vært hos Lotte i Kr.sand for å være med på noen utstillinger (Stavanger og Bergen). Han er nå hjemme igjen, hvor han har fått ett nytt treningsopplegg for å bygge mer muskler! Neste utstilling for Hachi er i Lillestrøm under Dogs4All den 16.11.

Fax og Pia har stort sett bare tusla rundt her hjemme og gjort det vanlige :)

Vi driver nå å ser etter hanne til Pia's neste og siste kull - vi er ganske sikre, men legger ut mer når parringen har skjedd!

Har allerede fått noen hendvendelser på valp, men er fortsatt lov å sette seg opp på liste og å spørre om mer info! :)

 

03.04.13

Det har ikke skjedd mye siden siste nyhetsoppdatering.

Vi har fått en ny hund i hus, en rottweiler hannhund med navn Fax av Ipso "FAX"

Han er 4 år gammel og skal brukes til utsilling og avl. Han eies av Kennel Stoneweiler og Lykkeheimen Kennel.

Mer info og bilder vil komme senere.

 

Når det kommer til hest har det vært stille, Mini trenes om dagen, men sliter litt med låsninger i bakparten, hun vil snart gå prøveløp.

Zeta Jones skal IKKE bedekkes i år, grunnen til dette er flere, men først og fremst vil vi prioritere de hestene vi har, og ikke dra på oss for mye : )

 

23.01.13

Ny hjemmeside er på plass!

Her finner du masse info om våre 4-beinte.

La oss få vite om noe på siden ikke stemmer eller ikke fungerer som det skal! :)

 

Dette er første gangen vi prøve oss på en litt mer avansert hjemmeside, så kommer nok til å bli en del endringer etter hvert.

Jeg veit ikke helt hvordan ting fungerer på denne siden, så blir nok mye bedre bare jeg har lært meg hvordan siden skal bygges opp!

Vi håper du liker siden vår, og får ett innblikk i hvordan ting forgår her.

 

Det er satt opp litt planer om AVL hos oss. Både på hest og hund. Vi ber dere ta kontakt om det var noe dere skulle lure på.

Pia, vår tispe, skal ha ett siste kull, det vil hun få hjemme hos oss. Vi får god hjelp fra Lotte, Kennel Teamstaff, med valg av hannhund og hvordan ting skal gjøres.

 

Når det kommer til hest har jeg snakket med hingsteholder, og det er i orden. Jeg må bare være sikker på at vi har tid til en unghest i tiden fremover. Det er mye jobb med unghester, og Zetanese er bare 3 år enda og krever mye oppmerksomhet. Det samme gjør de andre hestene.

Men det kommer nok mange føll her i årene fremover :)